METSOLA Bear Romper 62/68, 74/80 koot Almond

42,00 

  • 86/92
  • 62/68
  • 74/80
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , Brands: .

Kuvaus

Uutuutena Metsolan mallistosta saatavilla nyt valikoima tuotteita, joiden valmistuksessa on käytetty kierrätettyä puuvillaa! Puuvilla on ainutlaatuisen upea luonnonmateriaali: luja ja kestävä, iholla miellyttävä, helppohoitoinen, sähköistymätön, imukykyinen ja hengittävä!

Suositussa karhunkorvallisessa romperissa on etupuolella ja haarassa nepparit helpottamassa pukemista. Hihassa merkki nahkajäljitelmää.

Huomioithan, että 100% puuvillavaate ei sisällä lainkaan elastaania. Materiaali voi siis löystyä käytössä, mutta palautuu pesun jälkeen takaisin oikeisiin mittoihinsa. Parhaiten vaate pitää muotonsa, jos se kuositellaan kosteana ja kuivataan mahdollisuuksien mukaan tasaisella alustalla.

Kierrätyskuidun käyttö antaa kankaalle ainutlaatuisen, elävän pinnan. Käsittelemätön puuvillainen vaate rypistyy helpommin ja kutistuu pesussa normaalia enemmän. Valitsethan tuotteesta siis rohkeasti suuremman koon, mikäli mietit kahden koon välillä.

Lisää materiaalista ja kankaan toimittajasta:

https://olceseferrari.feeltheyarn.it/en/prodotto/melcom-recycled-2/

https://olceseferrari.feeltheyarn.it/en/sustainability/

100 % puuvillaa: 60 % GRS sertifioitua kierrätettyä puuvillaa ja 40 % GOTS sertifioitua puuvillaa.
Öko-Tex –standardi 100
Pesu 40 asteessa samansävyisten kanssa. Moniväriset tuotteet pestään vaaleimman värin mukaan. Suosittelemme kääntämään etenkin kuosilliset vaatteet pesun ajaksi nurinpäin. Valkaisuaineiden käyttäminen voi vahingoittaa kangasta.
Tuotteen valmistusmaa: Latvia

Lisätiedot

Koko

, ,