YO ZEN collegehousut baggy musta 80/86-128/134 koot

42,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Brands: .

Kuvaus

Unisex-housujen mitoitus on yläosasta normaali, lahkeesta kapeahko. Napakat lahkeensuut tekevät rennosta vaatteesta skarpin estäen samalla housuja valumasta.

Housujen vyötäröllä on nyörikiristys. Lahkeensuiden korkeat käänteet mahdollistavat housujen pidemmän käyttöajan. Kääntämällä baggyjen lahkeet kaksinkerroin, housut voi ottaa käyttöön jo pienemmällekin käyttäjälle.

Joustava, mutta vahva college on 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania. Suosittelemme pesemään vaatteet nurinpäin 40 asteen lämpötilassa samanväristen vaatteiden kanssa ja muotoilemaan kosteana. Vaatteiden silityslämpötila on kaksi pistettä.

Vaatteen koot ovat yhdistelmäkokoja. Makuja ja tyylejä käyttää vaatteita on monia ja olemme kokoja luodessa pyrkineet maksimoimaan vaatteiden käyttöiän lapsen kasvaessa.

Malliston leikittelevät muodot ovat peräisin arkkitehdin suunnittelupöydältä. Erilaiset viivottimet, pohjapiirroksesta tutut symbolit ja millimetri-piirustuspaperi ovat muovautuneet puettavaan muotoon. Architect -kokoelma kuvastaa uusia alkuja; rohkeasti uusien ovien avaamista ja ylöspäin johtavien portaiden kulkemista.

Kaikki YO ZENen vaatteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu eettisesti Euroopassa.

Lisätiedot

Koko

, , , ,