Ale!

YO ZEN millimetri leggings 80/86-128/134 koot

17,99 

  • 80/86
  • 92/98
  • 104/110
  • 116/122
  • 128/134
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Brands: .

Kuvaus

Leggingsien vyötäröllä on joustava kuminauha ja lahkeensuut on käännetty. Unisex-leggingsien mitoitus on kapeahko ja lahkeet ovat riittävän pitkät.

Vaatteen koot ovat yhdistelmäkokoja. Makuja ja tyylejä käyttää vaatteita on monia ja olemme kokoja luodessa pyrkineet maksimoimaan vaatteiden käyttöiän lapsen kasvaessa.

Joustava, mutta vahva trikoo on 95 % luomupuuvillaa ja 5 % elastaania. Printtikuosi on painettu läpivärjätylle kankaalle, mikä takaa hyvän laadun pesusta pesuun. Orgaanisesta puuvillasta valmistetun kankaan kuiduissa saattaa esiintyä luontaisesti hentoisia jäämiä puuvillan kotelosta.

Suosittelemme pesemään vaatteet nurinpäin 40 asteen lämpötilassa samanväristen vaatteiden kanssa ja muotoilemaan kosteana. Vaatteet kannattaa silittää nurjalta puolelta kahden pisteen lämpötilalla, jolloin printti kestää käytössä pidempään.

Malliston leikittelevät muodot ovat peräisin arkkitehdin suunnittelupöydältä. Erilaiset viivottimet, pohjapiirroksesta tutut symbolit ja millimetri-piirustuspaperi ovat muovautuneet puettavaan muotoon. Architect -kokoelma kuvastaa uusia alkuja; rohkeasti uusien ovien avaamista ja ylöspäin johtavien portaiden kulkemista.

Meripihkan värinen Millimeter -kuosi on arkkitehdin työpöydältä tuttua paperia, jonka avulla hahmotellaan suunniteltavaa kohdetta. Millimetripaperin havina tuo kutkuttavan tunteen uudesta alusta, puhtaalta pöydältä rakennettavasta haaveesta, joka alkaa konkretisoitua paperille.

Kaikki YO ZENen vaatteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu eettisesti Euroopassa.

Lisätiedot

Koko

, , , ,